Talentportaal werft voor vaste functies

Banking IT-professionals

Talentportaal zoekt Banking IT-professionals

Voor de grootste banken van Nederland en de internationaal werkende Consultancy & IT bureaus is Talentportaal op zoek naar Banking IT-professionals. We zijn onder meer op zoek naar Management&IT-consultants, Finance & Risk IT-specialisten, Business analisten, Solution architecten, Test Consultants, Software Ontwikkelaars, BPM-specialisten, Business Intelligence specialisten, Online Technology Consultants, IT-Projectmanagers en IT-PMO-specialisten. Als Banking IT-professional werk je in een snelle veranderende omgeving waarbij verwacht wordt dat je de nauwe samenwerking tussen Business en IT versterkt.

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden die we je kunnen bieden. Of je nu vast of interim werkt, er zijn volop interessante uitdagingen in de banksector. Je zit met de klant om tafel om de beste oplossing te zoeken, je bent verantwoordelijk voor projecten of je werkt aan het implementeren of verbeteren van een bedrijfsproces.

Neem graag contact met ons op

Heb je interesse in een functie of interim opdracht in de bankwereld? Schrijf je dan graag in of stuur ons een bericht. We zijn zowel op zoek naar professionals voor vaste functies als naar interim professionals. Onze recruiters en associates hebben ruime ervaring in de bankwereld en kunnen daardoor een optimale match maken tussen jouw expertise en de mogelijkheden bij onze klanten.
Vacatures
Vertrouwelijk
inBarcelona
Vertrouwelijk
inSkÄ…pe
Vertrouwelijk
inEurope, India, Brazil, Philippines
Vertrouwelijk
inMiddle of the Netherlands
Vertrouwelijk
inMiddle of the Netherlands
Contact

Talentportaal B.V.
Poststraat 23
1401 EX Bussum

T: +31 (0) 20 846 89 20
E: recruitment@talentportaal.com  
W: www.talentportaal.com

© Copyright 2024 Talentportaal, All right reserved.