Talentportaal werft voor vaste functies

SAP Professionals

Talentportaal zoekt SAP professionals

Talentportaal is voor meerdere nationale en internationale klanten op zoek naar SAP professionals en projectleiders. Als SAP professional ben je goed in staat om de klant te adviseren op het gebied van bedrijfsprocessen en mogelijkheden die SAP biedt. Je weet vervolgens de brug te slaan naar de implementatie en onderscheidende oplossingen. De SAP advies- en implementatieopdrachten richten zich veelal op de belangrijkste processen van de organisaties. Wij zoeken SAP professionals die ruime ervaring hebben in de volgende projectactiveiten:

  • Adviseren van klanten over hun processen en behoeften
  • Analyseren van de processen en geven van advies
  • Ontwikkelen van pilots en proof of concepts
  • Opstellen en realiseren van een Business Blueprint en Design
  • Implementeren van een roadmap of oplossing

Vanuit een pro-actieve benadering ben je in projecten telkens op zoek naar de beste oplossing voor de klant of interne opdrachtgever. Steeds vaker worden SAP projecten ingestoken vanuit een agile benadering waarbij goede samenwerking tussen de eindgebruikers, business specialisten en SAP professionals essentieel is.

SAP expertise gezocht: voor vaste of interim functies

Talentportaal is onder meer op zoek naar SAP professionals met de volgende expertise: Architectuur, Asset management, Business Intelligence, CRM/Sales, Digital Solutions, Finance (FI/CO), Sourcing & Procurement, Supply chain, Technology, Testen en Industry solutions (Banking, Finance, Chemicals & Life Sciences, Manufacturing, Retail)

Heb je interesse in een functie als SAP consultant waarbij je ingezet wordt op meerdere (internationale) klantopdrachten of wil je als SAP professional werken bij een Center of Excellence bij een van de topbedrijven van Nederland, schrijf je dan graag in of stuur ons een bericht. We zijn zowel op zoek naar professionals voor vaste functies als naar interim professionals. Onze recruiters en associates hebben meer dan 15 jaar ervaring in SAP en kunnen daardoor een optimale match maken tussen jouw expertise en de mogelijkheden bij onze klanten.

Contact en inschrijven

Heb je interesse in nieuwe uitdagingen als SAP professional?
Neem dan graag contact op met onze recruiter voor SAP-functies voor een orienterend gesprek. E-mail: marco@talentportaal.com

Of schrijf je in als professional bij Talentportaal:

Inloggen

Inschrijven

Vacatures
Vertrouwelijk
inMiddle of the Netherlands
Vertrouwelijk
inMiddle of the Netherlands
Vertrouwelijk
inAthens
Vertrouwelijk
inThe Philippines
Vertrouwelijk
inAmsterdam area
Contact

Talentportaal B.V.
Poststraat 23
1401 EX Bussum

T: +31 (0) 20 846 89 20
E: recruitment@talentportaal.com  
W: www.talentportaal.com

© Copyright 2024 Talentportaal, All right reserved.