Wereldwijde talent acquisitie voor permanente en interim professionals

Talentportaal voor werkgevers

Bent u als werkgever op zoek naar die unieke zo lastig te vinden topkandidaatl met precies die competenties die u nodig heeft? En ook nog de nodige ervaring in uw branche? 
Met ons unieke concept ondersteunen wij u beter, efficiënter en goedkoper om de beste kandidaat op de juist plek te krijgen.

Excellente kandidaten via ons netwerk


Talentportaal begrijpt exact naar welke expertise u op zoek bent:
onze recruiters zijn zelf topprofessionals die zelf in het vakgebied werken of hebben gewerkt; zij weten als geen ander in te schatten welke expertise nodig is en wat de juiste manier is om dit in te vullen.

Toegang tot de beste kandidaten: We maken optimaal gebruik van sociale netwerken van de professionals waardoor wij in contact komen met kandidaten die via de reguliere wervingskanalen niet worden gevonden. De kandidaten worden benaderd door hoog gerespecteerde collega professionals in het veld waardoor er veel meer interesse is in een gesprek.

De beste match tussen de functie en de kandidaat:
onze recruiters begrijpen zowel de behoeften van de klant als de expertise van de kandidaat; zij weten als geen ander welke expertise en persoonlijke kenmerken belangrijk zijn voor succes. Wij bieden de beste kandidaten uit de markt aan met exact die competenties die u zoekt en die ervaring hebben in uw branche. Door het checken van referenties zorgen wij er voor dat wij alleen kandidaten aanbieden die zich echt bewezen hebben in de markt.

Motivatie van de kandidaat om voor uw organisatie en functie te kiezen:
onze recruiters begrijpen de drijfveren van hun collega professionals en kunnen de voordelen van uw organisatie en functie goed overbrengen.
Professional services om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen: met onze zeer ervaren managers en coaches leveren wij sparring services voor executives, nemen we deel in een programma stuurgroep of kunnen wij een deel van uw sourcing-activiteiten uitvoeren.


 

Efficiënte en flexibele samenwerking via ons portaal


Efficiënte samenwerking:
Bij een zoekopdracht maken we heldere afspraken en krijgt u een eigen contactpersoon zodat wij u zeer efficient de juiste kandidaten kunnen aanleveren. Door efficiente en effectieve communicatie kunnen we snel tot een goed resultaat komen. Dit werkt voor u als klant, voor de kandidaten en voor ons zeer prettig.

Vindbare vacatures zonder omkijken: Talentportaal zorgt dat uw vacatures optimaal aangeboden worden aan zoekmachines. En door geavanceerde zoektechnologie op onze site, komt de juiste kandidaat altijd bij uw vacature uit.
Alleen CV’s die passen bij uw functie: door onze nauwgezette selectie, persoonlijke interviews door onze recruiters en uitgebreide screening, ontvangt u alleen CV’s van kandidaten die echt goed passen. Zo houdt u meer tijd over.

Toegang tot ons self-service portaal: u kunt zelf zoeken in de Talentportaaldatabase met meer dan 8000 profielen op basis van zeer specifieke matchcriteria. Als u een profiel selecteert dat aan u eisen voldoet, kunt u bij Talentportaal een aanvraag doen om een of meer kandidaten aan te leveren die aan het specifieke profiel voldoen.

Extra service: Talentportaal en ontzorgt u in hetadministratieve proces voor contractors, bijvoorbeeld door geconsolideerde facturen of het organiseren van de timesheets. Hierdoor wordt ook het proces na de onboarding efficiënt ingevuld.


 

Lage tarieven, eenvoudige afspraken en geen risico


Zeer concurrerende tarieven
: Door onze overhead kosten en efficiënte samenwerking in het netwerk, kan Talentportaal met zeer scherpe tarieven werken. Bij een vantevoren afgesproken ‘dedicated’ zoekopdracht berekent Talentportaal bij aanname van een kandidaat een zeer concurrerend recruitmenttarief op basis van het bruto jaarsalaris.

 

Eenvoudige manier van werken: de eerste aangenomen kandidaat (vast of interim) kan worden aangenomen op basis van uw inkoopvoorwaarden, wij kunnen dus heel snel starten om voor u de beste kandidaat te vinden. Bij bewezen succes werken we dan gezamenlijk een contract uit.


Overtuigd? Schrijf u dan snel in als werkgever
* Ga naar www.talentportaal.com
* Klik op werkgevers en schrijf u in als werkgever
* U kunt vast uw vacatures opgeven zodat wij direct voor u op zoek kunnen gaan; deze vacatures zetten we zonder uw bedrijfsnaam op onze site,. U kunt uw vacature zonder kosten op onze website laten plaatsen

Profielen zoeken

Inschrijven als werkgever om te zoeken op profielen van professionals

Inschrijven

Inloggen

Vacatures
Vertrouwelijk
inEurope, India, Brazil, Philippines
Vertrouwelijk
inMiddle of the Netherlands
Vertrouwelijk
inMiddle of the Netherlands
Vertrouwelijk
inCzech Republic, whole Europe
Vertrouwelijk
inMiddle of the Netherlands, Barcelona area, Milan area
Contact

Talentportaal B.V.
Poststraat 23
1401 EX Bussum

T: +31 (0) 20 846 89 20
E: recruitment@talentportaal.com  
W: www.talentportaal.com

© Copyright 2024 Talentportaal, All right reserved.